Emma - amigurumi doll

Print Friendly and PDF
Emma is the third member of my amigurumi doll family. I started her already in October and she was supposed to be a birthday gift for my daughter's friend. Unfortunately then I could not finish the doll in time and the girl got something else for her birthday. Poor legless and armless Emma-doll was forced to wait in a box with other unfinished projects for a better time. Last week I finally got the inspiration to finish her.
***

Emma on kolmas liige minu tehtud heegeldatud nukkude peres. Ma alustasin tema heegeldamist juba oktoobris ja temast pidi saama sünnipäevakink minu tütre sõbrannale. Kahjuks siis ei jõudnud ma teda õigeks ajaks valmis ja see tüdruk sai teise kingituse. Vaene jalgadeta ja käteta nukk oli sunnitud koos lõngakerade ja teiste lõpetamata töödega konutama karbis. Eelmisel nädalal tabas mind siiski inspiratsioonipuhang ja lõpetasin ta ära. 
My first experiment with a crocheted doll was Poppy. Poppy is my daughter's doll and she has played with her a lot. When I crocheted Poppy I imagined her to be a four-year old girl (like my daughter was at the time) who likes to wear dresses. Poppy has long curly hair, cute little dress with a butterfly detail and lace-brimmed white socks. Poppy's legs have been sewn on and she can both sit and stand.

***

Mooni oli minu esimene katse nukku heegeldada. Mooni on minu tütre nukk ja ta on temaga väga palju mänginud. Kui ma teda heegeldasin, siis kujutasin ette, et ta on neljaaastane tüdruk (nagu oli ka mu tütar sel ajal), kellele meeldib kleite kanda. Moonil on pikad lokkis juuksed, mis on patsi sätitud, armas liblika detailiga kleidike ning pitsilise äärega valged sokid. Mooni jalad on külge õmmeldud, ta saab nii istuda kui seista.

I made the second doll - Polly - to a dark-haired girl as a birthday gift. With Polly I wanted to experiment a different approach for attaching legs. Her legs have been crocheted on and she is a standing doll. Polly is a little older - a seven-year-old girl. She likes to wear tunic, leggings and ballerina shoes. She has dark hair that has been braided.  

***

Teise nuku - Polly - tegin ühele tumedajuukselisele tütarlapsele kingituseks. Polly puhul tahtsin katsetada teistsugust jalgade kinnitamise viisi. Tema jalad on külge heegeldatud ja ta on seisev nukk. Polly on natuke vanem kui Mooni - seitsmeaastane. Talle meeldib kanda tuunikat, retuuse ja baleriinasid. Tal on tumedad juuksed, mis on "kringli" patsidessa sätitud.   

Amigurumi doll Emma is my first blonde doll. Her curly hair is shorter and decorated with a flower clip. She wears a pretty white collar pink dress, lace brimmed underpants and dark purple shoes. Emma is also a standing doll. 

***

Heegeldatud nukk Emma on mu esimene heledajuukseline nukk. Tema lokkis juuksed on lühemad ja kaunistatud lilleklambriga. Ta kannab ilusat valge kraega roosat kleiti, pitsilise äärega aluspükse ja tumelillasid kingi. 

Amigurumi doll Emma is 25 cm tall (9.8 inches). She has been crocheted with Drops Muskat 100% cotton yarn. The dress and shoes are not removable.

***

Heegeldatud nukk Emma on 25 cm pikk, ta on heegeldatud Drops Muskat 100% puuvillase lõngaga. Tema kleit ja kingad ei ole eemaldatavad.
  
 

2 comments:

  1. love your dolls!! Actually everything you make. Great work. Loretta 9/10/15 1;21 PM

    ReplyDelete

Back To Top