Zombie-eating plant Chomper

Print Friendly and PDF

"Chomper - a multi-use instant kill plant. The Chomper can eat a zombie in one bite. It will spend exactly 42 seconds chewing its meal, during which time it is vulnerable and cannot eat another zombie... " This is a short description of this zombie-eating plant from the video game Plants vs. Zombies. My soon-to-be 9-year-old nephew loves to play the game and Chomper will be a birthday gift for him. He is a second-grader and does not play with Teddy Bears and bunnies anymore but I think he might like a character from a video game. 

***

"Chomper - mitmekülgne tapja-taim. Chomper võib ühe ampsuga zombie ära süüa. Tal kulub täpselt 42 sekundit oma toidu närimiseks, mille jooksul on ta haavatav ega saa süüa järgmist zombiet..." See on lühike kirjeldus selle zombiõgija taime kohta arvutimängust Plants vs Zombies. Minu peagi 9-aastaseks saav õepoeg armastab seda mängu mängida ja Chomper saab talle sünnipäevakingiks. Ta käib juba teises klassis ja ei mängi enam mõmmide ja jänkudega, aga ma arvan, et talle võiks meeldida küll üks tegelane arvutimängust.
I crocheted the Chomper according to a crochet pattern created by Aradiya. Aradiya is a girl from Ukraine who loves to create amigurumi patterns of her favourite game and cartoon characters. She has many cool patterns in her Etsy shop available and new characters coming all the time. I follow many amigurumi designers and Aradiya is definately one of my favourites. The characters she creates look really lifelike. The Chomper pattern was very easy to follow and has many photos of the process.

***

Heegeldasin Chomperi õpetuse järgi, mille on loonud Aradiya. Aradiya on Ukraina tüdruk, kellele meeldib luua oma lemmik arvutimängude ja multikate tegelaste heegeldamise õpetusi. Tema Etsy poest võib leida palju lahedaid inglisekeelseid amigurumi heegeldamise õpetusi ja uusi tuleb ka kogu aeg juurde. Ma jälgin Facebookis ja blogide kaudu mitmete teiste amigurumi disainerite tegemisi ja Aradiya on kindlasti üks minu lemmikutest. Tema loodud tegelased näevad väga elutruud välja. Chomperi tegemise õpetust oli lihtne järgida ja selles on ka palju fotosid kogu tegemise protsessist.

I used fine cotton yarn and a 1.75 mm hook to crochet the amigurumi Chomper. My plant is about 15 cm high and when balanced right it can stand on its own. 

***

Kasutasin Chomperi heegeldamiseks üsna peenikest puuvillast lõnga ja nr 1,75 heegelnõela. Minu taim on umbes 15 cm kõrge ja kui hoolikalt sättida, siis seisab ka iseseisvalt püsti.
 

1 comment:

  1. Oi kui lahe! Oskar rõõmustab kindlasti! :)

    ReplyDelete

Back To Top