My first amigurumi pattern

Print Friendly and PDF


I have finished my first amigurumi pattern - tiny fuzzy black Halloween cat. The amigurumi kitten pattern is totally free. (UPDATE! The pattern has been updated in October 2014) Enjoy! I would appreciate all your comments whether the pattern was or was not easy to follow. Also if you find any errors, please let me know. Enjoy the pattern and share the pictures of your kittens with me!



***

Esitlen oma esimest amigurumi mustrit - pisike karvane must Halloweeni kass. Kassipoja amigurumi õpetus on inglise keeles ja tasuta. Kui on kedagi, kes soovib mustrit proovida, siis olen tänulik tagasiside eest, kas muster oli arusaadav ja seda oli piisavalt lihtne järgida. 
I started to like the fuzzy yarn I used for a pink little amigurumi kitten. I adjusted the cat pattern a little and used also another yarn with different texture for legs and ears. With the dark fuzzy yarn it is pretty much impossible to keep track of the stitches. But if you have some experience with crocheting I suggest to try because the outcome is very soft. And if you are off with one or two stitches here and there it is ok, the flaws will be not visible after.  

***

Mulle väga hakkas meeldima see karvane lõng, millest tegin ka karvase roosa amigurumi kassipoja. Kohandasin natuke seda kassi ja võtsin kasutusele ka teise lõnga kõrvade ja käppade jaoks ja selline lõpptulemus saigi. Karvase tumeda lõnga puhul on küll üsna keeruline aru saada, et kus see silmus just parasjagu on, aga kui natuke heegeldamise kogemust on, siis soovitan sellise lõngaga proovida, sest lõpptulemus jääb mõnusalt pehme. Ja kui ka silmus siin või seal vahele jääb, siis pole ka karvase lõnga puhul vigu pärast näha. 


No comments:

Post a Comment

Back To Top