Matching toy and mug set

Print Friendly and PDF
In July I attended a very interesting marketing seminar for handicrafters and I had the chance to meet other women like me who have the passion for creating something with their own hands. Although there were handicrafters from various fields, we all had a similar goal - to build up our own handicraft business. In this seminar I also met Iren  - a talented artist who paints cute and witty pictures on porcelain mugs and plates (You can see her work from here: Iren Reede Portselan & Käsitöö). I was pleasantly surprised when Iren contacted me again a few months ago. A great idea popped into her head that we could join our forces and create something beautiful together. 

***

Eelmise aasta juulis osalesin ma käsitöölistele mõeldud turundusseminaril, mille korraldas Kunstimeistrid. Seal oli mul võimalus kohtuda endasuguste naistega, kelle kireks on luua midagi oma kätega. Kuigi seminaril osales käsitöölisi mitmetelt erinevatelt aladelt, ühendas meid kõiki üks eesmärk: ehitada üles omaenda käsitööäri. Sellel seminaril sain ma tuttavaks ka Ireniga - andeka kunstnikuga, kes maalib portselanist tassidele ja taldrikutele armsaid ja vaimukaid pilte (tema töödega on võimalus tutvuda siin: Iren Reede Portselan & Käsitöö). Ma olin meeldivalt üllatunud, kuid Iren minuga uuesti paar kuud tagasi ühendust võttis. Talle kargas pähe idee, et me võiksime oma jõud ühendada ja koos midagi ilusat luua.  

I am very excited that the first samples of matching handpainted mug and crocheted toy sets have been born. It can be a unique gift idea for a child and with a bigger mug also for an adult. The mug is practical but also an original artwork and the handmade toy is cute and special. It is a suitable gift for any occassion and adding a little personal message or the person's name on the mug will make it extra special. 

***

Ma olen väga rõõmus, et meie koostööna valminud esimesed käsitsi maalitud tassi ja heegeldatud mänguasja komplekti näidised on sündinud. See võiks olla väga unikaalne kingiidee nii lapsele kui ka täiskasvanule (täiskasvanu jaoks suurema tassiga). Tass on praktiline, kuid samas ka originaalne kunstiteos ning käsitsi valmistatud mänguasi armas ja eriline. See on sobilik kingitus igaks elujuhtumiks ning lisades tassile veel personaalse südamliku sõnumi või omaniku nime, teeb selle veelgi erilisemaks. 


My children have the honour to own and test out the first samples of the sets. My older daughter wanted to have the bunny. Therefore my little one did not have a say in the matter and got the puppy. The mugs have been personalized and have the name of the owner on the back. Nevertheless, my kids share and switch them all the time. I love that the little mug is just the right size for little hands and they are in use all the time in our household.  

***

Minu lastel on au omada ja testida neid esimesi tassi ja mänguasja komplekte. Minu vanem tütar valis omale jänese, seega ei olnud minu pisemal enam mingit võimalust kaasa rääkida ning sai omale kutsika. Tasside taha on maalitud ka omaniku nimi. Sellegipoolest vahetavad mu lapsed omavahel tasse meelsasti. Mulle meeldib väga selle väikese tassi suurus, sest see on just väikeste käte jaoks paras. Meie majapidamises need tassid palju puhata ei saa, kuna on pidevalt kasutuses.   


    

5 comments:

  1. Väga vinge idee! :)
    M.

    ReplyDelete
  2. Aitäh, Maarja!

    See jutt on nii armas ja südamlik. Ka mul on väga hea meel, et meie teed kohtusid ja et me otsustasime koostööd proovida :)

    Iren Reede

    ReplyDelete
  3. What a great idea and a perfect gift. I have to say the dog might be my favourite!

    Theresa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you Theresa! I also like the dog best but my daughters prefer the bunny. I think because it is pink. :)

      Delete

Back To Top