Bibi the Ballerina Bear - new edition

Print Friendly and PDF
I created the first version of Bibi the Ballerina Bear last summer when my older daughter needed a birthday gift for her best friend. I also entered the bear to an amigurumi design contest hosted by amigurumipatterns. net. I have had the intention to write a crochet pattern for this ballerina bear for a while now and finally it is finished. The pattern has to be tested first and it will be available in my pattern stores in two weeks. Stay tuned, I will keep you posted.

***

Esimese versiooni baleriin-karust Bibist tegin ma eelmisel suvel, kui mu vanemal tütrel oli vaja sünnipäevakingitust oma parimale sõbrannale. Osalesin ka selle karuga amigurumi disainide võistlusel, mille korraldas amigurumipatterns.net. Olen pidanud plaani selle baleriin-karu heegeldamise juhendi kirjutamiseks juba pikka aega ja lõpuks on see inglisekeelsena nüüd valmis. Juhendi peab veel ära testima ja kahe nädala pärast on see saadaval minu juhendite poodides. Kui on huvi, siis püsige lainel.  

I made some notes last year when I crocheted the first bear but I could not find them anywhere. It seemed to be a lot of work to start everything from scratch but actually I loved the process. I started to make the bear and write the pattern already in June but finished it just now. I got distracted a lot along the way - the weather was really nice, the whole family was at home all the time, we had a lot of things to do and places to be... And of course I had many other projects in mind that I had to make first. The poor bear was sitting in the box all headless and legless. 

***

Kui ma eelmisel aastal esimest versiooni sellest karust heegeldasin, siis tegin küll ka märkmeid, kuid enam ei suutnud neid kusagilt leida. Tundus, et jube palju tööd on, kui pean kõike otsast alustama, kuid tegelikult nautisin väga kogu protsessi. Alustasin uue karu heegeldamist ja juhendi kirjutamist juba juunis, kuid lõpetasin alles nüüd. Nii palju segavaid asjaolusid tuli vahele - ilm oli väga ilus, terve pere oli kogu aeg kodus ning meil oli palju teha ja palju kohti, kus käia... Ja muidugi oli mul igasuguseid muid projekte, mille kallal lihtsalt pidin enne töötama. Vaene peata ja jalgadeta karuke pidi üksi kastis istuma. 


I changed a lot compared to the original version but I have gained also much more experiences. The new amigurumi ballerina bear has a rounder face, a flatter nose (in order not to confuse her with a mouse) and bigger eyes. Her belly is chubbier, her ballet dress is fluffier and it has new neckline, her feet are larger and rounder. It is actually a completely different bear except for the roses on the dress. :) But I still call her Bibi and I am happy with how she turned out. She will be a very good friend to a little girl. Sometimes it is a good thing that you have to start something all over again... 

***

Võrreldes karu originaalversiooniga muutsin ma ikka päris palju, aga olen ka ise palju rohkem kogemusi saanud. Uuel baleriin-karul on ümmargusem nägu, lamedam nina (et teda eksikombel hiirega segi ei aetaks) ja suuremad silmad. Tema kõhuke on pontsakam, balletiseelik kohevam ja kleit sai uue kaeluse, jalad on suuremad ja ümaramad. Tegelikult on ta täitsa uus karu, kui välja arvata roosid kleidi peal. :) Kutsun teda siiski endiselt Bibiks ja olen väga rahul, kuidas ta välja kukkus. Kindlasti saab temast suur sõber ühele väikesele tüdrukule. Mõnikord on isegi hea, kui peab kõik täitsa otsast alustama...  


Which version of Bibi the Ballerina Bear do you like the best?

*** 

Milline versiooni baleriin-karu Bibist teile rohkem meeldib?

5 comments:

  1. Väga armas karuke! Uus versioon meeldib ikka palju rohkem, aga jalad meeldivad jälle eelmisel versioonil! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tänan, Malle! Endale tundus kuidagi, et kui ikka karu, siis peavad jalad üsna töntsakad olema.:)

      Delete
  2. Hope to someday be one of your testers :), Irma Cota

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi Irma, I conduct currently all my pattern tests through Ravelry. Find me on Ravelry (my username is SmartappleCrochet) and I can let you know if I will have my next pattern test.

      Delete
  3. Mulle meeldib ka uus karu rohkem. :) Väga nunnu!

    Maris

    ReplyDelete

Back To Top