About cats again

Print Friendly and PDF
Lately I have been crocheting a lot of cats and now I would like to share my latest cat creations with you. This time it was a custom order. The initial task was to crochet two little amigurumi animals as a gift for a kindergarten teacher who was expecting twins. The gender of the unborn babies was unknown and that made the task a little more complex. I have had a plan to crochet a baby rattle for a while now and this gave me a good chance to finally make it happen. I drew some sketches of bunnies and teddy-bears but eventually decided in favour of twin cats.

***
 
Viimasel ajal on palju kasse heegeldanud ja jagangi teiega jälle oma viimaseid kasse. Seekord sain tellimustöö ja lähteülesandeks oli teha kaks väikest loomakest kingituseks lasteaiaõpetajale, kes ootab kaksikuid ja läheb lapsepuhkusele. Ülesande tegi keerulisemaks see, et ei olnud teada, kas sünnivad poisid või tüdrukud või üks kummastki sordist. Kuna ammu olen tahtnud katsetada ka beebikõristi heegeldamist, siis oligi hea võimalus see plaan teoks teha. Joonistasin küll kavandeid jänkude ja mõmmide tegemiseks, aga otsustasin ikkagi kaksikute kiisude kasuks. Ja nagu hiljem selgus on ka selle lasteaiarühma nimi kiisudega seotud, nii et kasside valik läks kümnesse.
 

I got the inspiration from Libero diapers. There is a picture of cute cats with stripes on them and I see the cats every time I change my baby's the diapers. To keep the colours neutral and suitable for both boys and girls I made the cats grey and used purple and green for accent. I used again my favourite yarn - 100% cotton Drops Muskat and stuffed the toys with polyfill. The rattle is a Kinder Surprise toy capsule filled with glass beads (I have these in loads at home from the time I used to make beaded jewellery). To make a little different noise I used smaller seedbeads for one cat and a little bigger ones for the other.  

***

Inspiratsiooniks oli mulle lõbusate triibuliste kasside pilt, mis vaatab mulle vastu Libero mähkmetelt iga kord, kui oma beebil mähkmeid vahetan. Et värvid ei oleks väga soospetsiifilised, siis otsustasingi teha hallid kassid ning aktsendi andmiseks kasutada lillat ja rohelist. Materjalidest kasutasin oma lemmikud 100% puuvillast Drops Muskat lõnga ja täitsin polüesterkiuga. Kõristina kasutasin üllatusmuna mänguasjakapslit, mille sisse kõrina tekitamiseks pistsin klaashelmeid (mida mul ehete tegemise ajast kodus lademetes leidub :)). Ühe kassi sisse said peenemad seemnehelmed ja teisele natuke suuremad, et tekitada veidi erinevat häält.  


The cats are 14 cm tall and easy to grasp for a baby. I tested it with my own 10-month-old and she liked them. She grasped the cat, smiled at it and started to shake it to hear the rattle noise. 

***

Kassid on 14 cm pikad ja beebile kergesti haaratavad. Katsetasin ka oma 10-kuuse peal ja talle kiisud meeldisid. Ta haaras kassi kätte, naeratas talle ja hakkas seda raputama, et kõrina häält kuulda.

I wrapped the cats in a paper giftbox, decorated it with a crochet flower and also made a simple baby shower card. I hope the person likes the gift made just for her and her babies enjoy the toys.

***

Pakkisin kassid paberist kinkekarpi, mille kaunistasin heegeldatud lillega ning tegin ka lihtsa kaardi, mida soovi korral saab kasutada. Loodan, et kingisaajale meeldib see kingitus, mis on tehtud just temale ning et tema beebid naudivad neid mänguasju.

No comments:

Post a Comment

Back To Top