New pattern - Tobias the amigurumi boy doll

Print Friendly and PDF

I am happy to let you know that my new amigurumi pattern for a boy doll has been released. Tobias is a happy little boy who is always ready to play and explore the world with you. The standing doll has been crocheted with 100% cotton DK / light worsted yarn and it is about 33 cm / 13" tall. In the pattern you will find clear instructions and many helpful photos to make your own Tobias doll.

***

Mul on hea meel teatada, et minu uus juhend poiss-nuku heegeldamiseks (inglise keeles) on nüüd saadaval. Tobias on rõõmsameelne väike poiss, kes on alati valmis mängima ja sinuga koos maailma avastama. See seisev nukk on heegeldatud DROPS Muskat 100%-lisest puuvillasest lõngast ning pikkuseks on tal 33 cm. Juhendist leiab põhjalikud juhtnöörid ja palju abistavaid pilte, et omale ka nukk Tobias valmis heegeldada.


I made my first boy doll as a custom order for a little boy named Tobias for his first Christmas. The doll was named after this little boy. The doll turned out to be quite popular and people asked me for the pattern. You can find many patterns for girl dolls but not too many boy doll patterns are available. I have made a few alterations to the original design. New Tobias wears sneakers instead of boots, his legs are also chubby but slightly longer and this time he does not wear the stripy shirt. I played around with the position of the hat but I think it looks the cutest with the brim on the back. The clothes are not removable but you can choose whether you attach the hat to the head or not. I prefer attaching everything because the garments tend to come off and disappear.

***

Oma esimese poiss-nuku heegeldasin ma tellimustööna väikesele poisile nimega Tobias tema esimesteks jõuludeks ning ka nukk sai nime omale just selle väikse poisi järgi. Minu poiss-nukk osutus üsna populaarseks ja inimesed hakkasid minult ka mustrit küsima. Tüdruk-nukkude heegeldamiseks leiab juhendeid palju, kuid kuuldavasti väga palju poiss-nuku tegemise juhendeid just liikvel ei ole. Võrreldes originaaliga tegin ka väikeseid muudatusi. Uuel Tobiasel on jalas saabaste asemel ketsid, tema jalad on endiselt pontsakad, kuid veidi pikemad ning triibulist särki ta enam ei kanna. Katsetasin natuke mütsi asendiga, kuid kõige vahvam oli nukk just nii, et mütsinokk vaatab selja taha. Nuku riideid ei saa ära võtta, kuid võib valida, kas müts kinnitada pea külge või mitte. Mina eelistan kõik nukule külge õmmelda, sest suures mänguhoos on riietel komme seljast ära tulla ja siis ka ära kaduda.  

The pattern is available in my usual pattern stores: Etsy, Ravelry and Craftsy. I always love seeing your toys made according to my patterns and you are welcome to share the pictures on my Facebook or tag me on Instagram (@smartapplecreations)

***

Juhend on saadaval minu tavalistes poodides: EtsyRavelry and Craftsy. Mulle meeldib alati vaadata ka pilte teie tehtud mänguasjadest ning ikka jagage pilte kas minu Facebooki lehel või "tägige" mind Instagramis (@smartapplecreations).


Have a great spring!
Ilusat kevadet!

1 comment:

  1. Me encanta tu blog, continuaré visitándolo. Very good

    ReplyDelete

Back To Top